Winkel

Het liefst reis ik door het hele land op zoek naar grasvelden in nood. Samen met u gaan we met onze neus door het gras op zoek naar uitdagingen en oplossingen. Als u liever meteen zelf aan de slag gaat is mijn boek “Groen als Gras, tips en trucs voor een perfect gazon” het ideale vertrekpunt. Hierin vertel ik u alle geheimen voor het aanleggen en onderhouden van de perfecte grasmat

Benieuwd naar wat anderen van het boek vonden? Lees hier de recensie op groenjournalistiek.nl

Het boek eindigt met een paar fijne conclusies: een gazon is geweldig, maar het mooist is een gazon, wanneer ze is ingebed in een tuin waar de natuur ook wat meer ruimte kan krijgen. Alhoewel Robbert gaat voor perfectie, een groen biljartlaken als gazon, constateert hij dat er tuinen zijn waar een madeliefje helemaal niet storend is, of waar die paardenbloemen juist dat beetje romantiek toevoegen aan de tuin. Het is dus belangrijk dat je weet welk gazon en welke tuin bij je passen. Met deze wijze woorden sluit ik af. Van harte aanbevolen dit boek!

Ellen van der Peet, Groenjournalistiek.nl

Samenvatting:

Nederland staat wereldwijd bekend als thuishonk van de beste kwekers en zaadveredelaars. Sportstadions over de hele wereld zijn bedekt met Nederlandse grasmatten. Toch worstelen we zelf in onze achtertuin vaak met het gazon. Robbert Lauret legt in dit boek uit hoe u een perfect grasveld kunt krijgen, startend met de voorbereiding voor het leggen van het gazon tot de fijnste kneepjes van het maaien, beluchten en verticuteren. Of u nu voor het eerst een gazon bezit of al langer achter de maaier loopt, dit boek beantwoordt al uw vragen over gazonaanleg en gazononderhoud. Robbert laat u verlangen naar de lente en naar een perfect groen gazon waar uw buren alleen van kunnen dromen.

Klik hier om uw exemplaar te bestellen.

Advertisement
%d bloggers like this: